The RS
Saturday, 24 November 2012 | 00:50 | 0 Words

Assalamualaikum warga Royal Stoog's
Group ni makin menyepi? Mana pergi semua orang? Reborn pun jarang online sekarang. Akmal jee terus active. Hedayah pun dah busy dengan kerja. Ok kepada newbie, tolong activekan diri anda dalam group ni. Then, kepada newbie yang nak buat tagcard, sila inform kat Akmal and Reborn. Mereka berdua yg menegelolakan hal tagcard. Event untk RS yg ketiga akan diadakan pada 1 Disember 2012, so kepada newbie, sila hadirkan diri anda. Event ketiga kita, kita akan bergabung dengan Villa's Family and Krusher's IV Family. Besar-besaran nanti gathering ketiga kita, so jangan lepaskan peluang join gathering nanti. Next entry, I'll story about VVIP in RS. Then I'll story about members in RS. So kepada sesiapa yang ingin muka dan ceritanya ada di dalam blog RS, sila inform kat chatbox blog ni. Nanti jemah akan IM korang ok. 

-Past-